Om NEVO

OM NEVO

Hva jobber NEVO med?

NEVO er en non-profit-organisasjon hvor arbeidet er basert på 100% frivillighet. Frivillighet er vårt mantra. Styret i NEVO består av personer som alle har vært volontører tidligere. I tillegg har vi en del medlemmer som er mer eller mindre aktive og deltar på seminarer, reiser, kurs og andre tilstelninger. Siden vi i NEVO alle har vært volontører før har vi førstehåndskunnskap om hva som skal til for å bli volontør: leting etter prosjekter, søknadsskriving, papirarbeid og andre praktiske ting.


NEVO er også en senderorganisasjon:

Vi samarbeider tett med nasjonalkontoret i Norge, Aktiv Ungdom, og deltar ofte på seminarer i regi av dem. For å bli volontør gjennom Aktiv Ungdom-programmet, trenger du en sendeorganisasjon i Norge som ”går god for deg”. NEVO fungerer også som en sendeorganisasjon, så ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker å bli volontør og trenger en sendeorganisasjon.

 

IRLAND

Reisebrev fra våre volontører

Finn flere reisebrev på "My EVS Story"

I'm Karine from Armenia. When I was 24, I took a decision, which change whole my life. Let me tell you my story about how I got my lucky ticket to the North of Norway. I hope my story will inspire you to take a moment and think, what you want to do in your life.